• darkblurbg

Iedere tijd en cliënt brengt een andere werkwijze met zich mee. Dat erkennen we bij Viatua® en we blijven dan ook voortdurend nieuwe therapievormen en technologische ontwikkelingen aanbieden. Ons doel is om eigentijds te zijn en daarin aansluiting te blijven vinden bij al onze cliënten, zowel tijdens de therapie als in de communicatievorm. 

Dat maakt dat we allerlei vormen van gesprekken aanbieden. We handelen alles - wat kan - online af, zoals de pré-intake, therapieverslagen, opdracht-instructies e.d. In bepaalde gevallen doen we zelfs de  gehele intake online. Dit dat hangt sterk samen met de voorkeur die u heeft in de communicatie en dat zal uit de pre-intake duidelijk worden. We kunnen dan via Skype of op een andere wijze, bijvoorbeeld door het schrijven van een verhaal informatie uitwisselen.

Elke therapiesessie zal uitgevoerd worden in een praktijkruimte van Viatua®, dit om het veranderingsproces zo effectief mogelijk te laten verlopen. Therapie vergt focus en opperste concentratie om het zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. 

Zoals u ziet staan op onze site al veel filmpjes en verhalen, waar u iets mee kunt , we proberen zoveel mogelijk alle informatie die u als cliënt nodig heeft via onze website aan te bieden. Onze website is dan ook goed beschikbaar op alle apparaten; PC, laptop, telefoon, tablet, enz.